Δευτέρα 3 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 3-1
Με μαέστρο τον Σέμπουε

Με πρωταγωνιστή του αγώνα τον Κέλβιν Σέμπουε ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 3-1 του Πανηλειακού. Ο Λιβεριανός άσος «σέρβιρε» τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του που πέτυχαν οι Σαπάνης (48'), Ντεμπά (53'), ενώ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με «κεραυνό» στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1 με τον Ντίαζ (68') και αναζητούσαν την ισοφάριση. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής πίεσε προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά η πολύ καλή αμυντική διάταξη των παικτών του Πανηλειακού απέτρεπε οποιαδήποτε καλή στιγμή δημιουργούσαν στα καρέ του Γεωργίου οι «κυανόλευκοι». Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν τελικά στην επανάληψη και διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες για την ευρωπαϊκή τους έξοδο.

Ηρακλής: Διλμπέρης, Κυριαζής, Ταβλαρίδης, Ξενίδης (69ο Μπερνεάνου), Βελής, Στολτίδης, Σέμος (44ο Ζαφειρίου), Κεμπάτζε, Ντεμπά, Χάγκαν, Σέμπουε.

Πανηλειακός: Γεωργίου, Μοσχογιάννης, Ουζουνίδης, Τασσιόπουλος, Μπάντοβιτς (54ο Κόλτζος), Ντεμπεγλέρας, Νούσιας, Γκώνιας, Ζιάκας (54ο Ουμπεράτσι), Αλμανίδης (54ο Ντίαζ), Φερεκίδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ