Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πράκτορες του FBI στην... ΕΥΔΑΠ!

Τρεις πράκτορες του FBI επισκέφτηκαν την περασμένη Παρασκευή τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό! Και βέβαια δεν είχαν σκοπό να ελέγξουν την ποιότητα του νερού, που πίνουν οι κάτοικοι της Αττικής, αλλά επρόκειτο για μια επιθεώρηση στο πλαίσιο της... ασφυκτικής «συνεργασίας» των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών με τις ελληνικές Αρχές, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οι τρεις πράκτορες επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις για να δουν τι μέτρα ασφαλείας πρέπει να παρθούν στο συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να διεξαχθούν σε καθεστώς «ασφάλειας» οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004.

Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα της «συνεργασίας» που έχει ζητήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τους υπερατλαντικούς μας προστάτες κι όπως γίνεται λίγο - πολύ φανερό από τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, συμπεριλαμβάνει μέχρι την κινητοποίηση των ΝΑΤΟικών δυνάμεων σε γη, αέρα και θάλασσα. Τέτοιοι έλεγχοι πάντως θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, αφού η προετοιμασία για τους αγώνες, ελάχιστα απέχει από το να μεταβληθεί σε προετοιμασία στρατιωτικής επιχείρησης. Τι καλύτερη αφορμή και πρόσχημα για τα ξένα ιμπεριαλιστικά κέντρα να αλωνίζουν στη χώρα μας;


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ