Τρίτη 25 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Το ψήφισμα

Κάλεσμα υπερψήφισης του ΚΚΕ

Αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς νεκρούς μας του Γοργοπόταμου και των άλλων λαϊκών αγώνων και δίνουμε για μια ακόμα φορά τον όρκο και την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα στο δρόμο που εκείνοι χάραξαν, ώσπου να γίνουν πράξη τα πανανθρώπινα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, για τα οποία έδωσαν τη ζωή τους, τονίζεται στο ψήφισμα που εγκρίθηκε στο τέλος της εκδήλωσης.

Επίσης, εκφράζεται η οργή και αγανάκτηση για την πολιτική των Αμερικανών πολεμοκάπηλων και των συμμάχων τους και καταδικάζονται η απρόκλητη επίθεση και κατοχή του Ιράκ και η γενοκτονία των Παλαιστινίων από τους Σαρόν και Μπους, καθώς και για την υποτελή στάση της ελληνικής κυβέρνησης, που συμμετέχει ενεργά και τους διευκολύνει με κάθε τρόπο.

Οι αγωνιστές, με το ψήφισμά τους από το Γοργοπόταμο, «καλούν τον ελληνικό λαό, κάθε Ελληνα πατριώτη και δημοκράτη να συστρατευτούν στο Λαϊκό, Πατριωτικό Μέτωπο που προτείνει το ΚΚΕ. Στις επικείμενες εκλογές να δώσουμε ένα ηχηρό χαστούκι στους εκπροσώπους του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και να ενισχύσουμε, σε ψήφους και έδρες στη Βουλή, το τιμημένο ΚΚΕ, για ν' ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας και του λαού μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ