Κυριακή 23 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στους δρόμους και συνταξιούχοι - μεταλλεργάτες

Στους δρόμους του αγώνα θα βρίσκονται την ίδια μέρα με τους οικοδόμους απεργούς (26 του Νοέμβρη) και οι συνταξιούχοι με συγκεντρώσεις που διοργανώνουν σε όλη τη χώρα μετά το κάλεσμα που έχουν απευθύνει οι Συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ - ΝΑΤ - ΕΛΤΑ - ΤΑΕ - ΟΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Οι Ομοσπονδίες έχουν καλέσει όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά εκείνη τη μέρα στις συγκεντρώσεις που διοργανώνονται και να διαδηλώσουν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και μεγάλου κεφαλαίου, που τσακίζει τα πενιχρά εισοδήματά τους και συνεχίζει την επίθεση στις κατακτήσεις και τα δικαιώματά τους.

Απεργία και στη ζώνη

Την ίδια μέρα σε 24ωρη απεργία προχωρούν τα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης (Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ενωση Αμμοβολιστών Καθαριστών, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Ενωση Μετάλλου Σαλαμίνας, Σωματείο Καρρά). Θα εκφράσουν την αγανάκτηση των ανέργων και των εργαζομένων της Ν/ΖΩΝΗΣ και θα καλέσουν σε κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην αντεργατική κυβερνητική πολιτική και θα διεκδικήσουν αιτήματα που εξασφαλίζoυν αξιοπρεπή ζωή στην εργατική οικογένεια. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

  • Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά καλεί η Συντονιστική Επιτροπή ΟΤΑ Αττικής, σωματεία, επιτροπές αγώνα και συνδικαλιστές του κλάδου την Τετάρτη 26 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org