Τρίτη 18 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δραστηριότητά τους. Για τις επόμενες μέρες μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Εύβοια
  • Η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Τετάρτη, 19/11, στις 6.30μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», ενημερωτική συζήτηση με θέμα: «Προβλήματα στο χώρο της Υγείας και του Νοσοκομείου Καρύστου. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς.
Στα Τρίκαλα
  • Την Παρασκευή, 28/11/2003, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Πύλης Μέγαρον», θα γίνει η συνεστίαση που διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ προς τιμήν των 85χρονων του Κόμματος.
Στον Εβρο
  • «Γυναίκες και πολιτικές εξελίξεις, η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και οι επικείμενες εκλογές», είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 19 Νοέμβρη, η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30μμ στο ξενοδοχείο «Αλεξάντερ». Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη της διατμηματικής επιτροπής της ΚΕ για την ισοτιμία των γυναικών.
Στο Αγρίνιο

Συνεστίαση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ το Σάββατο 22/11, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, στις 8.30 μ.μ. Θα τιμηθούν συναγωνιστές για τη δωρεά που έκαναν προς τιμήν του ΚΚΕ.

Στη Γερμανία

Η Αχτιδική Επιτροπή Ρηνανίας - Βεστφαλίας της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις το Σάββατο, 29/11:

  • Στις 7 μ.μ. στην Alte Weberei στο Γκούτερσλο.
  • Στις 7 μ.μ. στο εστιατόριο «ΣΑΛΟΝΙΚΗ» Kolner str στο Ντίσελντορφ, σύσκεψη φίλων και οπαδών.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ