Πέμπτη 30 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ
Κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά

«Στις εκλογές της 9ης Απρίλη, κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, απορρίπτουμε το δικομματισμό,τις αντιλαϊκές πολιτικές τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ, καθώς σήμερα είναι σε όλους φανερή η ουσιαστική στρατιωτική σύμπλευση αυτών των κομμάτων». Τα παραπάνω τόνισε στο χαιρετισμό του ο Χαρίλαος Αρχοντής, εκπρόσωπος της «Κομμουνιστικής Ανανέωσης» και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Λάρισας. Και πρόσθεσε: «Ξεπερνάμε τις λογικές χειραγώγησης της Αριστεράς στις αστικές πολιτικές επιλογές, όπου βασικά οδηγούν οι πολιτικές των ηγεσιών του ΣΥΝ και του ΔΗΚΚΙ».

«Εμείς, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ - συνέχισε - πιστεύουμε ότι στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ήδη επελαύνει, οι αντιεκσυγχρονιστικές και αντισυναινετικές αριστερές δυνάμεις πρέπει να αντιτάξουν, τη συγκρότηση ενός ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που με συνέπεια και αποτελεσματικότητα θα οργανώνει και θα αναπτύσσει τις λαϊκές αντιστάσεις. Συμβάλλοντας σ' αυτή την προοπτική μέσα από την εκλογική συνεργασία με το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για τη συγκρότηση του ΜΕΤΩΠΟΥ».

Και κατέληξε:« Η συνεύρεσή μας αυτή, στηρίζεται στα κοινωνικά κινήματα, στις δημοτικές κινήσεις, στο αντιπολεμικό κίνημα όπου παλέψαμε μαζί.

Μπροστά στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών. Στηρίζουμε τα Ενωτικά ψηφοδέλτια Συμπαράταξης του ΚΚΕ.

Επειδή οραματιζόμαστε μια κοινωνία σοσιαλιστική, ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια του ΜΕΤΩΠΟΥ, του ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ