Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Προχωρούν οι διαδικασίες μπροστά στο συνέδριο

Γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν οι Επιτροπές Ειρήνης, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), ενόψει του 14ου Συνεδρίου της Επιτροπής, που θα γίνει στην Αθήνα στις 14 και 15 Νοέμβρη του 2003. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Τετάρτη:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ιωαννίνων, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Τις επόμενες μέρες:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λευκάδας, διοργανώνει γενική συνέλευση, την Κυριακή 9 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λιβαδειάς, θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση τη Δευτέρα 10 Νοέμβρη, στις 7 μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κρύας».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας, θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 10 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα των «Φίλων Γ. Σκαρίμπα» (Κακκαρά 3).

Σήμερα η Παμπειραϊκή Συνδιάσκεψη

Παμπειραϊκή συνδιάσκεψη πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, 5 Νοέμβρη, η Παμπειραϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, στα πλαίσια του 14ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ. Η Συνδιάσκεψη θα γίνει στην αίθουσα Αδελφότητας Κεφαλληνίων (Γρ. Λαμπράκη 144, α` όροφος), στις 5.30 μ.μ., με θέματα: Οι θέσεις της ΕΕΔΥΕ μπροστά στο 14ο Συνέδριο, εκλογή νέας Γραμματείας και εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο.

Το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Η Πανθεσσαλονίκεια Συνδιάσκεψη της ΕΔΥΕΘ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Η συνδιάσκεψη αυτή είναι ενταγμένη στις προσυνεδριακές διαδικασίες της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη - ΕΕΔΥΕ.

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης καλεί τους εκπροσώπους των μαζικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων της πόλης και τα ΜΜΕ να παρευρεθούν στις εργασίες της συνδιάσκεψης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ