Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Πολιτικές συγκεντρώσεις ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα μιλήσουν μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ:

Σήμερα Τετάρτη:

  • Στο Δημαρχείο του Ιλιον σε πολιτική συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής.
  • Περιοδεία στη Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Γόντικας, όπου στις 10 π.μ. θα μιλήσει στους καθηγητές του 1ου και 2ου ΤΕΕ Καλαμάτας. Στις 11 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο συσκευαστήριο της Συκικής. Θέμα των ομιλιών θα είναι οι αγώνες των εργαζομένων που εξελίσσονται αυτή την περίοδο και η θέση του ΚΚΕ. Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 7 μ.μ. ο Δ. Γόντικας θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, με θέμα την πολιτική συσπείρωσης και συνεργασίας του ΚΚΕ και την πρόταση διεξόδου για τη συγκρότηση του μετώπου και τη λαϊκή εξουσία.

Την Παρασκευή 7/11:

  • Σε εκδήλωση - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή συμμαχία και εξουσία, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οχι στο σχολείο της αγοράς. Παλεύουμε για το σχολείο των λαϊκών αναγκών» διοργανώνει η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ στα πλαίσια των πολιτικών πρωτοβουλιών για την Παιδεία. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 7/11, στις 8 μ.μ., στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Θα μιλήσει ο Θ. Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 8/11:

  • Σε εκδήλωση προς τιμήν των 86 χρόνων από τη νίκη της Οxτωβριανής Επανάστασης και των 85 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, στη Φοιτητική Εστία Πατησίων (Πατησίων 279-281), στις 5.30μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής.

Την Κυριακή 9/11:

  • Στις 11 το πρωί σε πολιτική συγκέντρωση στο Θέατρο «ΣΤΟΑ» στου Ζωγράφου (Μπισκίνη 55, 3η στάση Ζωγράφου) θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ.
  • Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιτέας, σε πολιτική συγκέντρωση για την πρόταση του ΚΚΕ για τη συσπείρωση και τη συνεργασία των ριζοσπαστικών δυνάμεων που προσβλέπουν σε ουσιαστικές αλλαγές προς όφελος του λαού, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ