Τετάρτη 29 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ
Ανούσιες ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ «μονομάχων»

Στον αστερισμό της γνωστής, και από προηγούμενες εκλογές, ανούσιας και αποπροσανατολιστικής δικομματικής «κοκορομαχίας» επιχειρούν οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να «κλειδώσουν» το προεκλογικό κλίμα, βοηθούμενες και από τη μεγάλη πλειοψηφία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Χτες, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους, οι «γκρίζες» τηλεοπτικές διαφημίσεις έγιναν ακόμη περισσότερες, αφού σ' αυτές της ΝΔ προστέθηκαν και αυτές του ΠΑΣΟΚ και δυνάμωσε ακόμη περισσότερο η παραφιλολογία για το αυριανό, αμερικανόπνευστο «ντιμπέιτ».

Κι ενώ ο απλός πολίτης αναζητεί ματαίως τις ανύπαρκτες διαφορές, μεταξύ των εκπροσώπων του δικομματισμού, γίνεται ολοφάνερο, πως η μοναδική τους διαφορά είναι ποιος θα κάθεται στις υπουργικές καρέκλες και στόχος τους η παγίδευση των ψηφοφόρων και η υφαρπαγή των ψήφων τους, για να εφαρμόσουν ακόμη πιο σκληρή αντιλαϊκή πολιτική.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι προεκλογικές περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ. Χτες, ήταν η σειρά του Πειραιά να στείλει μήνυμα αντίστασης κι ελπίδας.


Παπαγεωργίου Βασίλης


ΣΕΛ.  6   -   7,    16   -   17

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ