Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Διαφαίνονται ήδη μεγάλες δυνατότητες!

Αέρας αισιοδοξίας ενόψει της έναρξης της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ πνέει στις Κομματικές Οργανώσεις, που ήδη έχουν ριχτεί στη μάχη του κουπονιού προκειμένου να «υποδεχτούν» την πρώτη μέρα έχοντας καλύψει ένα σημαντικό ποσοστό του πλάνου τους. Τη μάχη δίνουν στο πλευρό των μελών και οι φίλοι του Κόμματος, οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε εκλογικές επιτροπές και βλέπουν την οικονομική εξόρμηση ως αναπόσπαστο τμήμα της γενικότερης ποικιλόμορφης προσπάθειας στήριξης του ΚΚΕ ενόψει και των βουλευτικών εκλογών.

Τα πρώτα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ στη δυναμική των Κομματικών Οργανώσεων συμβάλλει ενισχυτικά η επέτειος των 85 χρόνων ζωής και δράσης του Κόμματος, προς τιμήν των οποίων εντείνονται στο έπακρο οι προσπάθειες να ανταποκριθούν μέλη και φίλοι του Κόμματος στα μεγάλα στοιχήματα και στις μάχες του σήμερα.

Η Αχτίδα 7ου Διαμερίσματος Αθήνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την υπερκάλυψη του πλάνου της, καθώς ήδη έχει καλύψει το 25% και στοχεύει την πρώτη μέρα στο 40%. Μια εξέλιξη που αποτελεί «καρπό» μιας μεθοδικής δουλιάς που προηγήθηκε, όπως θα μας πει ο γραμματέας της Μανώλης Δανδουλάκης, η οποία περιλάμβανε ένα εντατικό πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων σε νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα κι άλλους χώρους, με το κουπόνι στο χέρι. Συγχρόνως δεν έμειναν ανεκμετάλλευτες οι συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με φίλους και οπαδούς για τη δημιουργία εκλογικών επιτροπών, μέσα από τις οποίες εντάχτηκαν στην προσπάθεια της οικονομικής εξόρμησης δεκάδες φίλοι και απλοί άνθρωποι, που δίνουν τη μάχη αυτή αλλά και της διάδοσης των θέσεων του ΚΚΕ αποφασιστικά στο πλευρό των κομματικών μελών, δουλεύοντας και για την εκλογική του ενίσχυση.

Συνεχίζοντας ο Μ. Δανδουλάκης τονίζει πως αυτό το πλατύ άνοιγμα, η θετική ανταπόκριση, συνέβαλε στη δημιουργία ενός κλίματος ενθουσιασμού στις ΚΟΒ, σε συνδυασμό με την επέτειο ίδρυσης του ΚΚΕ που υπογραμμίζει την ανάγκη της όσο το δυνατόν πληρέστερης ανταπόκρισης στις απαιτήσεις της πολιτικής και οικονομικής εξόρμησης, τιμώντας και μ' αυτόν τον τρόπο την ηρωική πορεία του Κόμματος.

«Ετσι - καταλήγει - ενώ αρχικά είχαμε στόχο το 25%, τον έχουμε ήδη υπερκαλύψει και αύριο έχει κανονιστεί πανηγυρικό άνοιγμα σε όλες τις οργανώσεις, με εκδηλώσεις στις οποίες καλούμε όλους τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος, να γιορτάσουμε αυτή την πρώτη επιτυχία και να ανταλλάξουμε σκέψεις για το πώς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για την άμιλλα μεταξύ των Κομματικών Οργανώσεων στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2020(2020-11-18 00:00:00.0)
Πείσμα και μαχητικότητα για την επίτευξη του στόχου(2009-12-30 00:00:00.0)
Οι αγώνες και η πολιτική δουλιά φέρνουν αποτελέσματα(2007-12-14 00:00:00.0)
Στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης(2007-12-01 00:00:00.0)
Στόχος η υπερκάλυψη των πλάνων(2006-12-29 00:00:00.0)
Με επιταχυνόμενο βήμα(2006-12-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ