Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

Στην Αθήνα

Σήμερα Παρασκευή 31/11

  • Στο ΙΚΑ του Νέου Κόσμου θα περιοδεύσει ο Γιώργος Θεοδώρου, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, στις 7.30 π.μ.
  • Στο Νυχτερινό Περιστερίου θα περιοδεύσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, στέλεχος της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ.
  • Στη σχολή «Le Monde», θα περιοδεύσει ο Χρήστος Κατσιώτης, στέλεχος του ΚΚΕ, στις 10.30 π.μ.

Αύριο Σάββατο 1/11

  • Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 85 χρόνων του Κόμματος και της Οχτωβριανής Επανάστασης, στα γραφεία της, Αχαρνών 297, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ηλίας Λέγγερης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια του Κόμματος, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία τους Κύπρου 113 και Μεγίστης.

Την Κυριακή 2/11:

  • Στο Καματερό, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή και των εγκαινίων των Γραφείων της ΚΟΒ (Γρηγορίου Λαμπράκη 63), στις 6.30 μ.μ.

Τη Δευτέρα 3/11:

  • Στο Δημοτικό Θέατρο Ελληνικού στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, σε συγκέντρωση για την Παιδεία, θα μιλήσει ο Θοδωρής Τζιατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ.
Στη Λέσβο
  • Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα, 3 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «LASSIA» στη Βαριά Μυτιλήνης, με θέμα «Οι επικείμενες εκλογές και η συσπείρωση των ριζοσπαστικών δυνάμεων», με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στην Αττική
  • Η ΚΟΒ Παιδείας Μεσογείων - Λαυρεωτικής διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Μύλος», Λ. Φλέμινγκ και Κέννεντυ στη Ραφήνα (δίπλα στο ΙΚΑ Ραφήνας), σήμερα Παρασκευή, στις 9.30 μ.μ. Τιμή πρόσκλησης 16 ευρώ κατ' άτομο.
Στις Σέρρες
  • Περιοδεία στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στις Σέρρες θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 31 Οκτώβρη στις 10 π.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη, γραμματέα της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Στην Ορεστιάδα
  • Ομιλία - συζήτηση, με θέμα «Γιατί οι εργαζόμενοι έχουν συμφέρον στις επερχόμενες εκλογές να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ και να μειωθεί η δύναμη των κομμάτων του δικομματισμού» διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Β. Εβρου του ΚΚΕ, με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος. Η πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 1 Νοέμβρη, στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας.
Στη Λήμνο

- Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου διοργανώνει συγκέντρωση για τις γυναίκες, στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης», σήμερα Παρασκευή, 31/10, στις 7.30 μ.μ., με θέμα: «Η θέση της γυναίκας στις σημερινές συνθήκες και οι προσεχείς εκλογές». Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ