Κυριακή 19 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

Στην Αθήνα

Σήμερα Κυριακή 19/10:

  • Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Δροσίνης» στην Κηφισιά, θα μιλήσει στις 11πμ ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΚΟΑ.
  • Στο στέκι νεολαίας του Δήμου Βριλησσίων θα μιλήσει στις 11 το πρωί, σε συγκέντρωση γυναικών, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σε πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Χολαργού, στις 11 το πρωί, θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στην πιάτσα ταξί του αεροδρομίου θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ.

Αύριο Δευτέρα 20/10:

  • Σε συγκέντρωση γυναικών, στον Κολωνό (αίθουσα τετάρτου διαμερίσματος Λένορμαν και Αλεξανδρίας), στις 7μμ θα μιλήσει η Μαρία Τσαγκατάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Σε πολιτική συγκέντρωση στο κοινοτικό κατάστημα Νέας Πεντέλης, στις 6μμ, θα μιλήσει ο Αντ. Ραλλάτος, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Ο Γ. Τόλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στις 7π.μ. στον ΟΤΕ Χαλανδρίου.
  • Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη θα περιοδεύσει στις 9πμ σε λύκεια της Γκράβας.

Την Τρίτη 21/10:

  • Ο Γ. Πέρρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στο «ΝΤΙΡΙ» στις 5.30μμ.
  • Ο Τ. Κλάδης, στέλεχος του ΚΚΕ, στις 7πμ, θα περιοδεύσει στις αποθήκες του ΟΤΕ Πάρνηθας.
  • Ο Π. Ράμμος, στέλεχος του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη 1 μεσημέρι στο Ρ/Σ «9.84».
Στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα Κυριακή 19/10, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα χωριά Κορώνεια - Καλλίνδοια - Ν. Μάδυτος με τον Ηλ. Γκουτζηγιάννη, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ. Επίσης περιοδεία στο χωριό Λαγκαδά με την Στ. Καλλινικίδου, μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ.

Σε Ξάνθη - Ροδόπη

Διήμερη περιοδεία σε Ξάνθη και Ροδόπη πραγματοποιούν αύριο Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Οκτώβρη ο Γιάννης Σφυρής, υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης. Αύριο Δευτέρα 20/10 στις 11πμ θα επισκεφθούν τα συνεταιριστικά εργοστάσια ΣΕΒΑΘ και ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη. Στις 6μμ στον Εύλαλο και στις 8μμ στο Πετροχώρι θα συναντηθούν με παλιννοστούντες. Την Τρίτη 21/10 το πρωί θα επισκεφθούν τα συνεταιριστικά εργοστάσια ΣΕΠΕΚ, γαλακτοβιομηχανία «ΡΟΔΟΠΗ» και ΣΕΚΕ. Στις 7μμ στην αίθουσα της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ξάνθης θα παρουσιάσουν τις θέσεις του ΚΚΕ.

Στην Αττική

Κλιμάκιο της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Νάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, θα περιοδεύσει αύριο Δευτέρα 22/10, στις 9.30πμ, στο Πυροσβεστικό Συνεργείο Ασπροπύργου, στις 11πμ στην Πυροσβεστική Ελευσίνας και στις 12 στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

- Την Παρασκευή 31/10 η ΚΟΒ Παιδείας Μεσογείων - Λαυρεωτικής διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Μύλος», Λ. Φλέμινγκ και Κέννεντυ στη Ραφήνα (δίπλα στο ΙΚΑ Ραφήνας), στις 9.30μμ. Τιμή πρόσκλησης 16 ευρώ κατ' άτομο.

Στα Χανιά

Αύριο, Δευτέρα 20/10, κλιμάκιο της ΝΕ Χανίων του Κόμματος, με επικεφαλής τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα ΕΛΤΑ στις 8 το πρωί.

- Αύριο, Δευτέρα, επίσης, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει ομιλία στην πλατεία της Σπλάτζιας των Χανίων, από τον Νίκο Παπαντωνάκη, μέλος της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ