Κυριακή 12 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Τουρνουά στη μνήμη Δημήτρη Παρλιάρου

Αρνητικά εξωσκακιστικά γεγονότα μείωσαν την επιτυχία και τη συμμετοχή στο Ρέθυμνο

Από τα θρανία στους Συλλόγους, από εκεί στα Νεανικά Ελλάδας και γιατί όχι, στα Ευρωπαϊκά και στα Παγκόσμια Νεανικά!
Από τα θρανία στους Συλλόγους, από εκεί στα Νεανικά Ελλάδας και γιατί όχι, στα Ευρωπαϊκά και στα Παγκόσμια Νεανικά!
Σήμερα το πρωί διεξάγεται σε τέσσερις διαφορετικούς ομίλους και περιοχές η πρώτη φάση του Ατομικού Πρωταθλήματος «Ράπιντ», αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Παρλιάρου. Ο 1ος όμιλος θα διεξαχθεί στον Πανελλήνιο ΓΣ, Μαυρομματαίων 26 - υπεύθυνος για δηλώσεις συμμετοχής ο κ. Κωστούρος, τηλ. 6977-428074, ο 2ος όμιλος στο Μοσχάτο, Αγ. Κωνσταντίνου 42 - κ. Δάγλα, τηλ. 9412.120, ο 3ος όμιλος στον Κορυδαλλό, Ρούζβελτ 9 - κ. Νικολόπουλο, τηλ. 6944-606583 και ο 4ος όμιλος στο Νέο Ηράκλειο, Βίλα Στέλλα, Σοφίας και Γαλήνης 1 - κ. Γαλάνη, τηλ. 6977-036903.

Ο πρώτος από κάθε όμιλο προκρίνεται στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 19 Οκτώβρη στον Πειραϊκό Ομιλο Σκακιστών, όπου και ανήκε ο Δημ. Παρλιάρος.

* Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης παρουσιάστηκαν αρνητικά και απρόσμενα γεγονότα - όχι από πλευράς διοργανωτών - τα οποία εξέθεσαν τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό σκακιστικό κόσμο. Αιτία; Η πλεονεξία για το κέρδος από τα ξενοδοχειακά μεγάλα συγκροτήματα, που, ούτε λίγο ούτε πολύ διπλοπούλησαν δεκάδες δωμάτια σε τουριστικούς πράκτορες, αλλά και στους διοργανωτές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα χάος και να αποχωρήσουν τουλάχιστον 15 ομάδες που ελάμβαναν μέρος στο Κύπελλο. Από αγωνιστικής πλευράς, μετά τον 4ο γύρο, ο Κύδων Χανίων είχε 2 νίκες και δύο ήττες (η δεύτερη από την Μπόσνα Σεράγεβο με 5-1), ενώ η «Λάντια Καζάν» και η «ΝΑΟ Chess» ήταν πρώτες με 8 β. - 20,5 με 18,5 πόντους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ