Δευτέρα 27 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Νίκησε αλλά δεν άρεσε

Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που ήθελε αλλά πήρε τη νίκη. Το άγχος πρόδωσε τους παίκτες του Πανιωνίου που για 52 λεπτά δεν μπορούσαν να πετύχουν γκολ αν και είχαν μια άτυπη υπεροχή. Ομως το αυτογκόλ του Ντάγκα «έλυσε» τα πόδια των Νεοσμυρνιωτών που πήραν τελικά τη νίκη.

Η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 43΄ όταν η κεφαλιά του Κλάεβιτς κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραναστάση. Στο β΄ μέρος όμως η επιθετική γραμμή του Πανιωνίου μπήκε αποφασισμένη για να «καθαρίσει» τον αγώνα. Ο Ντάγκας όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 1-0. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων μπήκε στο 63΄ από τον Κρίστιανσεν με πλασέ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κορυδαλλού ήταν να μειώσει σε 2-1, στο 91΄ με τον Ναστόπουλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πουρλιοτόπουλος, Κίεντζ, Σακελλαρίδης, Κλάεβιτς, Κόντης, Παπαδόπουλος, Σαπουντζής, Κρισμάρεβιτς, Χασιώτης, Πάντιτς, Ριμπέιρο (40΄ Κρίστιανσεν).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Καραναστάσης, Γούτης, Παντελίδης, Τόγιας, Ιωαννίδης, Χουζούρης (73΄ Ναστόπουλος), Ντάγκας, Τιμοθέου, Ρουτζιέρης, Βιλανάκης, Σεγκουέιρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ