Τρίτη 7 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προβοκατόρικα τρικάκια

Τα γνωστά και μη εξαιρετέα (Τσουκατο)επιτελεία της μαύρης προπαγάνδας ξαναχτύπησαν, γεμίζοντας το κέντρο της Αθήνας, με χιλιάδες προβοκατόρικα τρικάκια, συνέχεια της άθλιας προπαγάνδας, στην οποία επιδόθηκε η κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοί της, μετά την επίσκεψη Κλίντον, προκειμένου να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι την ευθύνη των επεισοδίων που ακολούθησαν τη διαδήλωση της 19ης Νοέμβρη τη φέρει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ.

Τα τρικάκια, λοιπόν, μάς πληροφορούν ότι μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τη μέρα της διαδήλωσης, «αδιαφόρησαν για την αστική νομιμότητα», «χτύπησαν τον καπιταλισμό», «αρνήθηκαν να τους πνίξουν τα δακρυγόνα και μετά να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία», ενώ τις επόμενες μέρες «ήρθαν σε ανοιχτή ρήξη με τους καθοδηγητές στις ΚΟΒ και στις σχολές για τα σενάρια περί προβοκατόρων και πρακτόρων» και, εξαιτίας αυτής της στάσης τους, διεγράφησαν!!! Κι από κάτω η υπογραφή: «Διεγραμμένα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ». Βλέπετε, το είδος της «καταγγελίας» είναι τέτοιο, που χρειαζόταν το ειδικό βάρος μιας ανάλογης υπογραφής.

Προφανώς, τα προαναφερόμενα επιτελεία δε σκέφτηκαν ότι αν υπήρχαν πράγματι «διεγραμμένα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ», θα είχαν γίνει πρωτοσέλιδα σε ορισμένες, τουλάχιστον, εφημερίδες. Η συνήθειά τους, όμως, να δουλεύουν στο σκοτάδι των «μηχανισμών» και της προβοκάτσιας τους πρόδωσε.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ