Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δυο αξιόλογα Φεστιβάλ

Σε Βόλο και Λάρισα

Στο Βόλο και τη Λάρισα περνάει η σκυτάλη των κεντρικών διημέρων του Φεστιβάλ, που κορυφώνουν όλη τη φεστιβαλική δραστηριότητα της Θεσσαλίας.

Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη, πραγματοποιούνται οι κεντρικές εκδηλώσεις στο Βόλο, στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου», (πλατεία Δημαρχείου). Αύριο, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα η ομιλία του Κώστα Παπαδάκη, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και η μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα γίνει συζήτηση για τα εργασιακά, με τη συμμετοχή του Τάκη Τσιόγκα, βουλευτή του ΚΚΕ και προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει το αφιέρωμα στο Θόδωρο Δερβενιώτη.

Στη Λάρισα οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Σεπτέμβρη, στο Κηποθέατρο. Το Σάββατο θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα γίνει συζήτηση για τις «ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το ρόλο των ΝΑΤΟικών στρατηγείων», με συμμετοχή αντιπροσώπων ξένων οργανώσεων. Την Κυριακή θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θ' ακολουθήσει μεγάλη συναυλία των Δ. Μητροπάνου - Δ. Μπάση. Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει ακόμα μουσικό αφιέρωμα στον Κ. Βάρναλη, θεατρικές παραστάσεις, παράσταση Καραγκιόζη, κινηματογραφικές προβολές, έκθεση φωτογραφίας για την Κούβα και πολλά ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ