Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλιακές προσκλήσεις

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζοντας τις συναυλίες του, ανεβαίνει σήμερα (8.30μ.μ.) στους Βράχους του Βύρωνα για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια. Γιορτάζοντας τα τριάντα χρόνια του στη μουσική του τόπου, θα παρουσιάσει ξεχωριστές στιγμές αυτής της μακρόχρονης μελωδικής διαδρομής και κομμάτια του τελευταίου δίσκου του «Προσέχω Δυστυχώς». Τραγούδια, με την υπογραφή σημαντικών συνθετών, ποιητών και στιχουργών και την ερμηνευτική σφραγίδα μιας μεγάλης φωνής. Τα κέρδη της συναυλίας θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία.

  • Στις 15/9 (7μ.μ.) ο Β. Παπακωνσταντίνου θα δώσει συναυλία στο Κυριάκι (περιοχή «Αρβανίτσα» Βοιωτίας). Η μελωδική «Γιορτή του Βασίλη» θα φιλοξενηθεί σε ένα σπάνιας φυσικής ομορφιάς οροπέδιο πνιγμένο στα έλατα, στους πρόποδες μιας από τις ψηλότερες κορυφές του Ελικώνα, της Παλιοβούνας, μόλις δύο ώρες από την Αθήνα.
  • Ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδούν σήμερα (9μ.μ.), στο «Ζηρίνειο» στάδιο Κηφισιάς, εγκαινιάζοντας τις εκδηλώσεις του δήμου, «Μενάνδρεια».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ