Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σεμινάρια Τέχνης

Το ετήσιο, πανελλαδικό σεμινάριό της, πραγματοποιεί η Ενωση Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης (2-6/9), στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256).

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: Ο δάσκαλος της τέχνης, δάσκαλος χωρίς σύνορα. Ανθρώπινα δικαιώματα και δεξιότητες ζωής - εργαστήρια. Αξιολόγηση εικαστικών βιβλίων στα Ενιαία Λύκεια και ΤΕΕ. Προγραμματισμός και στόχοι της διδακτικής της Τέχνης στις Σχολές Καλών Τεχνών. Διδακτική μεθοδολογία με αφορμή τον λαϊκό πολιτισμό.

Στο χώρο του σεμιναρίου θα λειτουργεί έκθεση με μαθητικές δημιουργίες, εμπνευσμένες από την παράδοση και αντιπολεμική έκθεση ζωγραφικής μαθητών Δημοτικού. Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν και τις εκδόσεις της Ενωσης: περιοδικά «Εικαστική Παιδεία» (νέα έκδοση Νο 19), σειρά βιβλίων «Κείμενα Εικαστικών Καλλιτεχνών», σειρά 220 φωτεινών διαφανειών «Ιστορία των Εικαστικών Τεχνών», σειρά βιντεοκασετών «Μέθοδοι και πρακτικές καλλιτεχνικής διδασκαλίας». Ωρες σεμιναρίου: 9πμ-1.30μμ και 4μμ-8μμ. Είσοδος ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ