Κυριακή 31 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΘΕΑΜΑΤΑ
ΘΕΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ (τηλ. 2510-220876) Η τραγωδία του Ευριπίδη «Ιων» από το Εθνικό Θέατρο. Το Φεστιβάλ θα κλείσει την Τετάρτη, 3 Σεπτέμβρη, με την παράσταση «Ερχεσαι μαζί μου; Το παραμύθι με τα παραμύθια», σε κείμενα και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΟΙΑΣ (τηλ. 23310-22967) Στο πλαίσιο της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης ΔΗΠΕΘΕ στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους «Μελίνα Μερκούρη» θα δοθούν οι παρακάτω παραστάσεις: ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ Σερρών παίζει τον «Ταρτούφο» του Μολιέρου. Σήμερα 31/8 το ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου ανεβάζει την «Χαρτοπαίχτρα» του Δημήτρη Ψαθά. Τη Δευτέρα (1 Σεπτ.) το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ανεβάζει την «Αλκηστι» του Ευριπίδη. Την Τρίτη (2 Σεπτ.) το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει τη «Μήδεια» του Μποστ. Την Τετάρτη (3 Σεπτ.) το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παίζει την «Μικρή πλατεία» του Κάρλο Γκολτόνι. Την Πέμπτη (4 Σεπτ.) το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας παίζει το «Παραμύθι χωρίς όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Οι εκδηλώσεις κλείνουν την Παρασκευή (5 Σεπτ.) με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στην τραγωδία του Αισχύλου «Πέρσες».

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ (τηλ. 2310-631305) Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Μερκούρεια» θα δοθούν οι εξής παραστάσεις: Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας θα παίξει την κωμωδία του Μολιέρου «Ζορζ Νταντέν» σε σκηνοθεσία Ερσης Βασιλακιώτη. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Τάσος Περζικιανίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Ηρω Κωστή κ.ά. Σήμερα Κυριακή (31 Αυγ.) το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου θα παρουσιάσει την όπερα του Μπομαρσέ «Ο κουρέας της Σεβίλης», σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Αρης Λεμπεσόπουλος, Δήμητρα Ματσούκα, Ταξιάρχης Χάνος κ.ά. Το Φεστιβάλ συνεχίζει μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ (τηλ. 2310-463423) Η ομάδα «Θεάτρου Οραμα» παρουσιάζει την Παρασκευή το παιδικό έργο της Σοφίας Μιχαηλίδου «Περπατώ εις το δάσος» στους Ταγαράδες. Την Τρίτη 2 Σεπτ. στο Νέο Ρύσιο παρουσιάζει την παράσταση «Λυσιστράτη καλεί Πραξαγόρα όβερ...», σε σκηνοθεσία Θεόφιλου Λάλου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ