Τρίτη 19 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διά... ποδός Οκκά

Να ολοκληρώσει το «όνειρο» (δηλαδή να προκριθεί) ελπίζει απόψε στις 21.00 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) η Λάρισα, που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στον επαναληπτικό του 1-1. Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου ευελπιστεί να δικαιώσει τη φήμη του θεσμού (ως διοργάνωση των εκπλήξεων) και να επικρατήσει του θεωρητικού φαβορί που είναι ο αντίπαλός της. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ προσβλέπει σε... αποκατάσταση της τάξης, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αντίθετα ο δικέφαλος του νότου διά... περιπάτου εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου από την πρώτη αναμέτρηση. Επιβλήθηκε της Δόξας Δράμας με 4-0 (Ρούσεφ 10, Οκκάς 48, 89, 90+) και πλέον ασχολείται με Αιγάλεω και (κυρίως) Γκρασχόπερς. Χωρίς οι «κιτρινόμαυροι» να εντυπωσιάσουν, άλλωστε η δυναμικότητα του αντιπάλου δε δημιουργεί αξιόπιστο κριτήριο, πήραν αυτά που ήθελαν. Πάντως και πάλι έδειξαν αδυναμίες, ιδίως στην ολοκλήρωση των φάσεων, όπως επισήμανε και ο Μπάγεβιτς.

Νικηφόρα ήταν η αυλαία και του Παναθηναϊκού στις επίσημες υποχρεώσεις. Κέρδισε τη Νίκη Βόλου με 2-0 (22΄ Παπαδόπουλος πεν., 76΄ Γκούμας) και ουσιαστικά πέρασε στον επόμενο γύρο. Πάντως για μια ακόμα φορά δεν ικανοποίησε, ούτε έπεισε τους οπαδούς του. Παρά τη φτωχή απόδοση και με το ίδιο το σκορ του πρώτου αγώνα, δηλαδή το 1-0 (Σοάρες), ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση για τη Β΄ φάση από την πολύ καλή Ρόδο. Σαν σε προπόνηση ο Απόλλων Αθηνών πέρασε από την Καβάλα νικώντας τους με 3-0, ενώ ο Αχαρναϊκός χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να προκριθεί σε βάρος της Παναχαϊκής, με το ίδιο σκορ. Ο «κανονικός» αγώνας έληξε με 1-0. Νίκησε στην Καστοριά με 1-0, αλλά αποκλείστηκε ο Πανσερραϊκός, αφού είχε ηττηθεί στην έδρα του με 2-1. Τέλος η Κέρκυρα συνέτριψε τη Βέροια με 5-0.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ