Τρίτη 7 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
Τηλεόραση
Η ΠΟΣΠΕΡΤ στο 17ο Συνέδριό της

Ξεκινούν σήμερα στις 10 το πρωί, στο αμφιθέατρο της ΕΤ-1, οι εργασίες του 17ου διήμερου τακτικού Συνεδρίου της ΠΟΣΠΕΡΤ, στο οποίο θα πάρουν μέρος 98 αντιπρόσωποι εργαζομένων της ΕΡΤ από όλη την Ελλάδα, καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών παραρτημάτων της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Και σε αυτό το συνέδριο η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ και οι σύνεδροι θ' αναφερθούν και θα εκτιμήσουν την πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο της ΕΡΤ. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δωθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην κρατική, αλλά και στο ρόλο που καλείται να «παίξει» η ΕΡΤ, κυρίως την περίοδο αυτή, μια περίοδο κρίσιμη και με ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Στη σημερινή πανηγυρική έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να εκφράσουν τις απόψεις τους, ο υπουργός Τύπου και ΜΜΕ Δ.Ρέππας, ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μ.Παπαϊωάνου, εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νίκος Κιάος και της ΠΟΕΣΥ Δ.Γκλαβάς, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χ.Πολυζωγόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ Παναγιώτης Παναγιώτου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ