Τετάρτη 18 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ - Α1
Πράξη δεύτερη

Τη δεύτερη πράξη του φετινού τελικού στο πρωτάθλημα την Α1 έχουμε σήμερα στα Ανω Λιόσια (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ως γνωστό έχουν το πλεονέκτημα του 1-0 στις νίκες μετά την επικράτησή τους με 77-68 στον πρώτο αγώνα (στο Σπόρτιγκ) και που η ΑΕΚ θέλει σήμερα να ισοφαρίσει, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για τίτλο.

Στην Ενωση ποντάρουν πολλά στη δύναμη της έδρας και με ορόσημο τη σπουδαία νίκη έναντι των «πρασίνων» στον αγώνα του πρωταθλήματος με 23 πόντους διαφορά, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν κάτι ανάλογο. Ο Ντράγκαν Σάκοτα ευελπιστεί από τους παίκτες του ότι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα θα προσέξουν περισσότερο την άμυνά τους και δε θα εμφανιστεί ανάλογη εικόνα με αυτή του Β` μέρους. Ντικούδης και Μπετς θα παίξουν ως συνήθως, με προβλήματα τραυματισμών, που τους έχουν γίνει μόνιμη... συνήθεια.

Στον Παναθηναϊκό μπορεί η τελευταία επίσκεψή τους στα Ανω Λιόσια να μην ήταν και ό,τι καλύτερο για αυτούς, αλλά όπως τονίζει και ένα βασικό ατού της ομάδας, ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι: «Αυτό δε λέει τίποτε. Τα πλέι-οφ είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση και νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ». Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ποντάρει πολλά στον επιθετικό πλουραλισμό που έδειξε η ομάδα στον αγώνα στα Πατήσια, όπου σχεδόν όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε πολύ καλή κατάσταση. «Κάπως έτσι πρέπει να παίξουμε και στα Λιόσια. Θα έλεγα, μάλιστα, ότι θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια», υπογράμμισε ο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ