Κυριακή 15 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΚΟ Θεσπιών του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτικό μνημόσυνο, στη μνήμη του αγωνιστή - αντιστασιακού - κομμουνιστή ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΕΛΩΝΗ, σήμερα Κυριακή 15 Ιούνη 2003, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «ΞΥΔΩΝΑΣ», στο Μαυρομάτι Θηβών.

-- Περιοδεία και συνάντηση με τοπικούς φορείς, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 17/6 η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στον Πόρο και στο Γαλατά.

Στην Αθήνα

-- Περιοδείες στους εργάτες των Δήμων Ζωγράφου και Βύρωνα θα πραγματοποιήσουν αύριο Δευτέρα 16/6, στις 6 το πρωί, κλιμάκια των αντίστοιχων ΚΟ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 17/6, στον τομέα κατασκευών της ΔΕΗ, Πειραιώς 72 και Δ. Καραολή, απέναντι από την «ΕΛΑΪΣ», στις 7.30 το πρωί, θα περιοδεύσει ο Π. Γρατσάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 17/6, στις 9π.μ., η Τ. Τσατσούλη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

- Στις 17/6, στις 9π.μ., ο Φ. Λάφης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «ΕΛΕΝΑ».

-- Εκδήλωση - συζήτηση για τη Λαϊκή Αντισύνοδο της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν οι ΚΟΒ Κυψέλης του ΚΚΕ και οι ΟΒ Κυψέλης της ΚΝΕ την Τετάρτη 18/6, στις 7.30 μ.μ., στο θεατράκι της Φωκίωνος. Θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 18/6, στις 4.30π.μ., ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Πειραιά.

-- Στις 18/6, στις 9π.μ., ο Γ. Νάνος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «ΠΑΙΔΩΝ».

- Στις 18/6, στις 11 π.μ., ο Δ. Κυπραίος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Στην Καρδίτσα

Σήμερα Κυριακή

-- Ανοιχτή συγκέντρωση στην Κυψέλη και πλατιά σύσκεψη στο Γραμματικό.

Στην Κρήτη

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Τρίτη 17/6, το πρωί θα βρίσκεται στα Χανιά όπου θα έχει συνάντηση με εργαζόμενες στο Νοσοκομείο Χανίων. Στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και, αμέσως μετά, θα περιοδεύσει σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα όπου εργάζονται κυρίως γυναίκες, ενώ θα μιλήσει σε σύσκεψη γυναικών που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο στις 8.30 το βράδυ.

- Την Τετάρτη 18/6 η Αιμιλία Αγκαβανάκη θα βρεθεί στο Ηράκλειο όπου θα περιοδεύσει, το πρωί, σε χώρους δουλιάς όπου απασχολούνται κυρίως γυναίκες, ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ (1821, αρ. 39).

Το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση - συζήτηση που οργανώνουν από κοινού οι Εργατικές και Κλαδικές ΚΟΒ της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, με θέμα «Το πρόβλημα της Ανεργίας και των Απολύσεων. Η πρόταση του ΚΚΕ για την αντιμετώπισή τους». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ στο Πάρκο Γεωργιάδη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ