Παρασκευή 6 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΒΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Εκδήλωση αλληλεγγύης στον κουβανικό λαό οργανώνει στα Γιάννενα το Σωματείο των Οικοδόμων την Τετάρτη 11/6, στις 7.30 μ.μ. στα Λιθαρίτσια. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει μέλος των οικοδομικών συνδικάτων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κούβας. Το Σωματείο των Οικοδόμων με αυτή την εκδήλωση, όπως τονίζει στο σχετικό δελτίο Τύπου, θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στους λαούς των Κούβας - Ιράκ - Παλαιστίνης - Ιράν - Βόρειας Κορέας, καθώς και να τιμήσει τους αγώνες του κουβανικού λαού για εθνική ανεξαρτησία, ειρήνη, δημοκρατία, λαϊκή ανάπτυξη και προκοπή.

Αντίστοιχη εκδήλωση διοργανώνουν στο Αγρίνιο την Πέμπτη, 12/6, η Ενωση των Οικοδόμων, η Επιτροπή Ειρήνης με τη ΝΔΕ Αγρινίου, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας. Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει μέλος των οικοδομικών συνδικάτων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κούβας.

  • Το Παράρτημα Ξάνθης του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης καλεί στην εκλογοαπολογιστική του συνέλευση σήμερα Παρασκευή, 6 Ιούνη, στις 20.00, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ