Παρασκευή 23 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις

Συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί των Τσέχων μουσικών Irene και Vojtech Havel, με συμμετοχή της Σαβίνας Γιαννάτου (φωτό), θα ηχήσουν σήμερα, στο Μικρό Μουσικό Θέατρο (Βεΐκου 33, Κουκάκι, τηλ. 210 9245644).

  • Οι Ζoρζ Πιλαλί και Δημήτρης Πουλικάκος εμφανίζονται σήμερα και αύριο (10.30μμ), στο «Χάουζ οφ αρτ» (Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή).
  • Οι «Seeds», το συγκρότημα που ο Muddy Waters χαρακτήρισε ως «Rolling Stones της Αμερικής», εμφανίζονται, αύριο, στο «Gagarin 205».
  • Ξεκινά, αύριο (8μμ), στο Δημαρχείο Χολαργού (Περικλέους 55), το διήμερο «8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών», στο οποίο συμμετέχουν παιδικές, μεικτές και ανδρικές χορωδίες από όλη την Ελλάδα. Είσοδος ελεύθερη.
  • Ο Χάικ Γιαζτζιάν παρουσιάζει αύριο και την Κυριακή, στο «Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι) συνθέσεις του και διασκευές αρμένικων και αραβικών παραδοσιακών τραγουδιών.
  • «Αθέατες Μνήμες» τιτλοφορείται η συναυλία, που θα δώσουν την Κυριακή (8.30μμ), στο πολιτιστικό κέντρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δήμου Αργυρούπολης (Κύπρου 68), οι Νίκος Ανδρουλάκης, Νίκη Τσαϊρέλη, Μαριλένα Γιαννάκη, με μαέστρο το Μιχάλη Τρανουδάκη.
  • Η Ορχήστρα Φιλαρμόνια του Λονδίνου εμφανίζεται την Κυριακή και τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με έργα Βάγκνερ και Σούμαν, μαέστρο τον Κρίστοφ φον Ντοχνάνουι και σολίστ τον πιανίστα Αλφρεντ Μπρέντελ.
  • Συναυλία - αφιέρωμα στο συνθέτη Δημήτρη Νικολάου διοργανώνει το Αρχείο Ελλήνων Μουσουργών Θωμά Ταμβάκου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Πνευματικής και Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «Χρυσή Τομή», την Κυριακή (8.30 μμ), στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας. Εργα του θα ερμηνεύσει το σύνολο του Αρχείου «Κελαδος», ενώ θα μιλήσει ο μουσικογράφος Θωμάς Ταμβάκος.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ