Πέμπτη 22 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Το πρόγραμμα των πρώτων εκδηλώσεων

Πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε σχολές και γειτονιές έχουν ξεκινήσει να δίνουν τον τόνο του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» για φέτος το καλοκαίρι. Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις αυτές τις μέρες πραγματοποιούν:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Η Τομεακή Οργάνωση (ΤΟ) Φιλοσοφικής Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στο αίθριο της σχολής, εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα. Θα μιλήσει ο Αλέκος Χαλβατζής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ ΑΣΟΕΕ, στις 2 μ.μ., με θέμα «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις - οι λαοί μπορούν να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος», με ομιλητή τον Βασίλη Τασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Φυσικομαθηματικής Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει ο Β. Μαρούπας, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Πανεπιστημίου Πειραιά, στη 1 το μεσημέρι, με θέμα τη διεύρυνση της ΕΕ και ομιλητή τον Γ. Φραγκογιάννη, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.

-- Η Οργάνωση ΤΕΙ Λάρισας, στο μεγάλο αμφιθέατρο, στις 1.30 το μεσημέρι, για το μείζον θέμα της ανεργίας, με αφορμή το μπαράζ απολύσεων του τελευταίου διαστήματος.

Αύριο, Παρασκευή

-- Οι ΟΒ Χαλανδρίου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Χαλανδρίου, με θέμα: «Ενα μήνα μετά τον πόλεμο στο Ιράκ, ένα μήνα πριν τη Θεσσαλονίκη».

-- Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Λέσβου, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα: «Ο πολιτισμός στο πλευρό του λαϊκού κινήματος».

-- Η ΤΟ ΤΕΙ Κοζάνης, στις 4 το απόγευμα, στο χώρο του ΤΕΙ, με θέμα: «αλληλεγγύη στο λαό της Κούβας» και ομιλητή τον Ν. Καρατουλιώτη, υποστράτηγο ε.α.

Το Σάββατο 24/5

-- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Λέσβου διοργανώνει εκδρομή στην Αγιάσο, όπου θα δοθεί παράσταση από τοπικό θεατρικό σχήμα και συναυλία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ