Σάββατο 17 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ξεκινούν οι εκδηλώσεις από τη Σπουδάζουσα

Ανοίγει η αυλαία της καλοκαιρινής φεστιβαλικής δραστηριότητας της ΚΝΕ, που για 29η χρονιά διοργανώνει τη μεγάλη νεολαιίστικη πολιτική και πολιτιστική συνάντηση. Οι μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, ο πόλεμος στο Ιράκ και όλα τα πολιτικά γεγονότα, που στιγμάτισαν αυτήν τη χρονιά, μαζί με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θα μπουν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων, οι οποίες την περίοδο του καλοκαιριού θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα και το Σεπτέμβρη θα κορυφωθούν με το κεντρικό τετραήμερο της Αθήνας. Μέσα από το Φεστιβάλ, η ΚΝΕ συζητά με χιλιάδες νέους και νέες την πολιτική πρόταση και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας μπαίνει πρώτη φέτος στον κύκλο των φεστιβαλικών εκδηλώσεων από την ερχόμενη βδομάδα.

- Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Μάη, η Οργάνωση της Νομικής Σχολής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η πολιτική της ΕΕ και ο ρόλος της σήμερα», στη 1 το μεσημέρι, στο κτίριο της σχολής. Θα μιλήσουν ο Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Γιάνης Γκιώκας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος.

- Την Πέμπτη 22 Μάη, η ΤΟ Φιλοσοφικής πραγματοποιεί στη 1 το μεσημέρι, στο αίθριο, εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα. Θα μιλήσει ο Θανάσης Αργυρίου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Κυριακή 18 Μάη, στις 8.30 μ.μ. το βράδυ, στην Καμάρα, η Τομεακή Οργάνωση Κατάρτισης της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση, αφιερωμένη στην Κούβα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας και θα προβληθεί σχετική ταινία. Στην εκδήλωση, που θα ολοκληρωθεί με συναυλία, θα μιλήσει ο Φώτης Γεωργιάδης, πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org