Κυριακή 18 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Π.Α.ΜΕ.
Δώστε όλοι το «παρών»

Κάλεσμα προς όλα τα Σωματεία, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Συντονιστικές Επιτροπές και τους εργαζόμενους να μπολιάσουν την αντιιμπεριαλιστική τους δράση με τον αγώνα ενάντια στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και ΣΕΒ, με τη μαζική συμμετοχή τους στις σημερινές Πορείες Ειρήνης που οργανώνει η ΕΕΔΥΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα, απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Οπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ, «η μαραθώνια πορεία της Αθήνας - όπως και όλες οι σημερινές πορείες - επιβάλλεται, μαζί με την καταδίκη των αμερικανο-νατοϊκών και ευρω-ενωσιακών φιλοπόλεμων δυνάμεων, να αναδείξουν και τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης και του ΣΕΒ, που έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο άγριο σε βάρος των εργαζομένων και των υπαλλήλων. Θύματα αυτού του πολέμου είναι αυτές τις μέρες οι εργαζόμενοι στη ΣΙΣΣΕΡ - ΠΑΛΚΟ, στον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ, στην ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, στη ΣΠΡΕΫ ΠΑΚ, στη νηματουργία ΚΡΙΚΑΣ στην Πάτρα και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

«Με την παρουσία μας στις πορείες» καταλήγει το ΠΑΜΕ, «ας εκφράσουμε την απαίτησή μας να σταματήσουν οι απολύσεις, να εκφράσουμε τη συνολική αντιπαράθεσή μας με την πολιτική αυτή και να δηλώσουμε ξανά την αλληλεγγύη στους συναδέλφους μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ