Πέμπτη 16 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις
Θεσσαλονίκη

- Σήμερα στις 6.30 π.μ. περιοδεία κλιμακίου με επικεφαλής τον Θ. Κυριακίδη στο γραφείο κίνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

- Σήμερα στις 6.30 μ.μ. κλιμάκιο με επικεφαλής τον Κ. Ζουράρι θα περιοδεύσει στο συγκρότημα των εφημερίδων «Θεσσαλονίκη» και «Μακεδονία».

Πρέβεζα

- Σήμερα Πέμπτη: Σε λύκεια της πόλης και στα Δεσποτικά (Σ. Βλάχος, Κ. Κωτσαντής).

- Αύριο, Παρασκευή: Σε λιμάνι, νοσοκομείο (Σ. Βλάχος, Κ. Κωτσαντής). Στην Πέτρα, 7 μ.μ. (Αγγελος Ρεμπής). Επίσης, στις 7 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη στον Ωρωπό για τα αγροτικά ζητήματα με ομιλητή τον Δ. Ξυλογιάννη.

- Την Κυριακή: Στην Τύρια, 10 π.μ., ο Κ. Κωτσαντής θα συζητήσει με ψηφοφόρους για τις τρέχουσες εξελίξεις και για τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εκλογές.

Πέλλα

Οι υποψήφιοι βουλευτές Φουντάλης Μιχάλης και Καραβίτης Σίμος θα περιοδεύσουν σήμερα σε Ξιφιάνη, Αλώρο κ.α. Περιοδείες ακόμα θα γίνουν στις υπηρεσίες της Σκύδρας, ενώ το Σάββατο στα καφενεία της Κρύας Βρύσης και την Τετάρτη 22/3 στο Κέντρο Υγείας, το Δημαρχείο και την Αστυνομία.

Αρκαδία

Σήμερα, Πέμπτη, ο Γ. Γούργαρης θα μιλήσει στους εργαζόμενους των ορυχείων Μαραθούσας, Θωκνίας και του ΑΗΣ Μεγαλόπολης.

Αχαΐα

Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ πραγματοποιεί προεκλογική εκδήλωση -συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά» σήμερα Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «Περί Τεχνών» (Κανακάρη 65 Αράτου, Πάτρα).

Μεσσηνία

Αύριο, Παρασκευή η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος, σε συνέντευξη Τύπου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Ηράκλειο

Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Ηρακλείου, σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κορνάρου.

Λασήθι

Αύριο Παρασκευή ο Δημήτρης Αρβανιτάκης θα επισκεφτεί το Νομό Λασηθίου και συγκεκριμένα την Ιεράπετρα και τη Σητεία. Το βράδυ στον Αγιο Νικόλαο, στις 6 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Δ. Αρβανιτάκη σε ανοιχτή συγκέντρωση. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Γ. Πάγκαλος, Γ. Παραουλάκης και Ι. Αντωνίου.

Σάμο, Ικαρία

Οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Σάμου Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή και Νίκος Μουρσελάς θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη συγκέντρωση στους Φούρνους και αύριο Παρασκευή περιοδεία στο Παλαιόκαστρο της Σάμου και συγκέντρωση στη Χρυσομηλιά.

Βοιωτία

Η ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ καλεί σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας, όπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος.

Ημαθία

Σήμερα το πρωί ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί βιομηχανίες στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και το βράδυ θα μιλήσει σε σύσκεψη φίλων και οπαδών του Κόμματος στη Νάουσα. Αύριο θα επισκεφθεί εργοστάσια της Νάουσας και το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Επισκοπή Νάουσας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ