Παρασκευή 2 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Σε ανακοίνωσή της μετά τη μεγάλη διαδήλωση, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Η Εργατική Τάξη της Αθήνας έδωσε σήμερα το δικό της αγωνιστικό - ενωτικό μήνυμα. Ενώθηκε κάτω από τα λάβαρα και τα συνθήματα του ΠΑΜΕ, στο αγωνιστικό πλαίσιο ενάντια στους Ιμπεριαλιστές, κόντρα στην κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, και την ΕΕ. Αγνόησε τις πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι χιλιάδες διαδηλωτές, η λαοθάλασσα της Αθήνας που πήρε μέρος στη Συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως, όπως και οι μαζικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σ' όλη την Ελλάδα, μας επιφορτίζουν με πρόσθετες ευθύνες.

Η εμπιστοσύνη που έδειξαν για μια ακόμη φορά οι εργατοϋπάλληλοι στο ΠΑΜΕ σε συνδυασμό με τη γύμνια των εκδηλώσεων που οργάνωσαν οι κυβερνητικοί, εργοδοτικοί συνδικαλιστές και τα ποικιλώνυμα Φόρουμ, μας κάνουν να νιώθουμε μεγαλύτερες ευθύνες.

Από αύριο λοιπόν εντείνουμε τον αγώνα μας ώστε να υπερασπίσουμε πιο αποτελεσματικά τις κατακτήσεις, να αποκρούσουμε τη νέα αντεργατική επίθεση, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση αιτημάτων που συνθέτουν τις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και ν' αλλάξουμε την κατάσταση μέσα στο ίδιο το συνδικαλιστικό κίνημα σε όφελος των ταξικών δυνάμεων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το νέο μεγάλο ραντεβού είναι για τις 21 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ