Κυριακή 20 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεγάλη λαχειοφόρος του «902 TV»

Μπορεί ο «902 TV» να αποτελεί μια όαση στην έρημο της τηλεοπτικής παραπλάνησης που επιβάλλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί των μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεπιχειρηματιών, ωστόσο δίνει καθημερινά τη μάχη με άνισα μέσα. Γι' αυτό, η ΚΟΒ «902» του ΚΚΕ διοργανώνει το τρίμηνο Απρίλη - Ιούνη μεγάλη λαχειοφόρο αγορά, με στόχο να συμβάλει οικονομικά στην ανάπτυξη του σταθμού.

Η ανάπτυξη του τηλεοπτικού «902» προκύπτει από «την ανάγκη για καλύτερη ενημέρωση, για βαθύτερη έρευνα και παρουσίαση με εικόνα, των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη χώρα μας. Τη δυνατότητα παρουσίασης ζωντανά των αγώνων των εργαζομένων, της νεολαίας και όλου του λαού από το λεκανοπέδιο αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα. Την ανάδειξη στοιχείων της λαϊκής μας παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και της σημερινής πολιτιστικής δημιουργίας, ερασιτεχνικής και επαγγελματικής. Την προβολή μορφωτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων με σεβασμό στον πολιτισμό και την κουλτούρα του λαού μας. Την ανάδειξη του λαϊκού αθλητισμού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ του "902".

Απευθύνεται στη συνδρομή του εργάτη, του υπάλληλου, του επαγγελματία, του αγρότη, του πνευματικού ανθρώπου, σε κάθε συνειδητό εργαζόμενο που είναι ικανός να εκτιμήσει τη μεγάλη αξία της ανάπτυξης της τηλεόρασης του "902", της ύπαρξης μιας άλλης φωνής, της παρουσίασης ζωντανά της αλήθειας των εργαζομένων και του λαού».

Τα δώρα της λαχειοφόρου

Η λαχειοφόρος του «902» θα μοιράσει συνολικά 180 δώρα. Συγκεκριμένα θα μοιραστούν:

  • Δύο αυτοκίνητα RENAULT CLIO 1200 cc.
  • 18 υπερσύγχρονοι υπολογιστές (8 φορητοί και 10 επιτραπέζιοι) εξοπλισμένοι με εκτυπωτές, σκάνερ, φαξ.
  • 40 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας δωρεάν, σε προγράμματα της COSMOTE.
  • 20 τριήμερα ταξίδια στις Βρυξέλλες και 10 στο Στρασβούργο(αεροπορικά εισιτήρια και δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό).
  • 20 καρτοκινητά τηλέφωνα.
  • 20 συσκευές ασύρματης σταθερής τηλεφωνίας με αναγνώριση κλήσης.
  • 10 6τομες εκδόσεις «Το Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ.
  • 10 λευκώματα του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».
  • 10 μάλλινα χαλιά διαστάσεων 2,5 Χ 3,5 και
  • 20 συσκευές σταθερής τηλεφωνίας με αναγνώριση κλήσης.

Το λαχνό ενίσχυσης του «902» μπορείτε να τον βρείτε στα γραφεία του «902» (Ηρακλείου 145), στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή», στα γραφεία του «Ριζοσπάστη» (Πανεπιστημίου 58) και σε όλα τα γραφεία των ΚΟΒ του ΚΚΕ σ' όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του «902», τηλ.210-2592802, 210-2592902.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ