Πέμπτη 17 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του ΚΚΕ πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 17 Απρίλη, ώρα 8 μ.μ., στο Νέο Χωριό Αποκορώνου στα Χανιά, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα ΕΠ Κρήτης. Η ομιλία θα γίνει στο καφενείο Μαραγκουδάκη, με θέμα: «Θέσεις και εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Ιράκ».

-- Πολιτική συγκέντρωση οργανώνει η ΚΟ Ικαρίας, σήμερα, Πέμπτη 17 Απρίλη 2003, ώρα 9 μμ, στον Αγιο Κήρυκο στην αίθουσα του δήμου, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- H KOB Παιδείας του ΚΚΕ στην Πάτρα καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση που θα γίνει στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο, σήμερα, Πέμπτη 17 Απρίλη, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Ο ιμπεριαλισμός σήμερα. Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Μάνδρας του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη αύριο Παρασκευή, 18 Απρίλη, στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα Φιλαρμονικής του Δήμου, στην Περιοχή Ράχη, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

-- Η ΚΟΒ Επιστημόνων του ΚΚΕ στην Πάτρα καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στο κέντρο «Αρετούσα» (Σουνίου όπισθεν Παλαιών Σφαγείων) την Κυριακή 20 Απρίλη, στις 9 μ.μ., με θέμα: «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος, γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για το Α/Α Μέτωπο». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Λογιστών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 21 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ναπολέων Σουκατζίδης» των Λογιστών (οδός Κάνιγγος 27) με θέματα: «Πολιτικές εξελίξεις, οι θέσεις του ΚΚΕ. Εργατική Πρωτομαγιά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ