Τετάρτη 9 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Νέες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται οι καθημερινές μικρές και μεγάλες κινητοποιήσεις του αντιπολεμικού κινήματος σε πολλές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

-- Στο Λιμένα Θάσου, σήμερα, Τετάρτη, 9 Απρίλη, αντιπολεμική εκδήλωση στις 12 το μεσημέρι.

-- Στην Πτολεμαΐδα, σήμερα Τετάρτη, αντιπολεμική συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

-- Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, αντιπολεμική συναυλία με τον Νότη Μαυρουδή, σήμερα στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης, διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και ο Σύλλογος Γυναικών. Επίσης στην Πολίχνη αντιπολεμική πικετοφορία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 10 Απρίλη, στις 7 το απόγευμα που θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο Αγίου Παντελεήμονα. Τη διοργανώνει η Αντιπολεμική Επιτροπή Φορέων Πολίχνης.

-- Στην Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, συγκέντρωση, αύριο Πέμπτη, 10 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στο πάρκο Ελευθερίας, διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης, το Συνδικάτο Οικοδόμων και η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Σταυρούπολης.

-- Η Δημοκρατική Ενότητα Κορυδαλλού και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών διοργανώνουν εκδήλωση ενάντια στον πόλεμο αύριο Πέμπτη, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Πλειάδες του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού. Θα μιλήσουν οι Νίκος Κατσαρός, διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου «Δημόκριτος», Θέμος Στοφορόπουλος, πρέσβυς επί τιμή και Νίκος Φωτιάδης, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ασπρων Σπιτιών Αντίκυρας διοργανώνει, αύριο Πέμπτη στις 7.30 μ.μ., αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία μέχρι τη ΝΑΤΟική βάση καυσίμων.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ρόδου διοργανώνει, την Κυριακή 13 Απρίλη, μηχανοκίνητη πορεία με τελικό προορισμό τη «Φωνή της Αμερικής» στο χωριό Αφάντου. Η εκκίνηση θα γίνει από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Αϊ - Δημήτρη στις 10.30 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ