Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 12. 00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΟΛΕΜΟΣ στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων

Διαδηλώνουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί φορείς. Αύριο, το παλλαϊκό συλλαλητήριο και η αντιιμπεριαλιστική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία

Στους δρόμους σμίγουν σήμερα και αύριο η πάλη για την ειρήνη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, με τον αγώνα ενάντια στην Παιδεία της αγοράς και τους εντεινόμενους ταξικούς φραγμούς, που στηρίζουν και προωθούν κυβέρνηση και ΕΕ. Ο λαός και η νεολαία υποδέχονται έτσι αγωνιστικά τους υπουργούς Παιδείας της ΕΕ που συνεδριάζουν στην Αθήνα, στις 1 και 2 Μάρτη.

Για το δικαίωμα στη μόρφωση και τη ζωή, το λαϊκό κίνημα με τις οργανώσεις του, τη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και το ΠΑΜΕ, διαδηλώνει με προμετωπίδα την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Το σημερινό ραντεβού είναι στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια όπου ανταμώνουν, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι όλων των κλάδων. Αύριο, επίσης, θα ξεκινήσει - και πάλι από τα Προπύλαια - το παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνει η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και θα ακολουθήσει αντιιμπεριαλιστική, αντιπολεμική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία. Συνεχίζουμε λοιπόν αγωνιστικά, ενωτικά, με ταξικό προσανατολισμό, κόντρα στη σημερινή αντιλαϊκή, αντεργατική, αντιεκπαιδευτική πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ