Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Μαζικό κάλεσμα για τα Προπύλαια

Νέα ψηφίσματα, ανακοινώσεις και καλέσματα, προστίθενται σε καθημερινή βάση στο μακρύ κατάλογο των συνδικαλιστικών οργανώσεων, των μαζικών φορέων, των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων, των σωματείων συνταξιούχων και άλλων που δηλώνουν συμμετοχή και καλούν τα μέλη τους να πάρουν μαζικά μέρος στην αντιπολεμική διαδήλωση που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ στις 15 Φλεβάρη στα Προπύλαια.

Οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ), με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της και όλους τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας να πάρουν μέρος στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά του πολέμου που ετοιμάζουν οι ιμπεριαλιστές εναντίον του Ιράκ. «Σαν άνθρωποι που έχουμε ζήσει τον πόλεμο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, και έχουμε υποστεί πολλά εξαιτίας του, έχουμε χρέος να δώσουμε στις 15 Φλεβάρη ένα αγωνιστικό και δυναμικό "παρών" στο συλλαλητήριο του λαού της Αθήνας και κανένας αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης δεν πρέπει να λείψει». «Καλούμε ακόμα τα μέλη της ΠΕΑΕΑ και τους αγωνιστές σε όλη την Ελλάδα -τονίζεται στο κείμενο- να συμμετάσχουν, στις 15 Φλεβάρη στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια που θα γίνουν στις πόλεις της περιοχής τους».

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων Αναπήρων Θυμάτων Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΣΑΘΕΑ), με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη της Ενωσης, να πάρουν μαζικά μέρος στην αντιπολεμική συγκέντρωση που θα γίνει στα Προπύλαια.

Ενώσεις και Ομοσπονδίες Εργαζομένων

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Τραυματιών Αναπήρων Θυμάτων της περιόδου (1944 - 1967) (ΠΕΑΤΑΘ), καλεί τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης να πάρουν μέρος μαζικά στον αντιπολεμικό ξεσηκωμό της 15ης Φλεβάρη στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ), με ανακοίνωσή της καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου στη συγκέντρωση στα Προπύλαια. Παράλληλα, προσυγκέντρωση για τις 15 Φλεβάρη, έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 11 το πρωί.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου (ΠΟΒΣΚΕ), καλεί τους βιοτέχνες του κλάδου, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών ΤΣΑ (ΠΟΣΑ) αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του κλάδου στην αντιπολεμική διαδήλωση που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ στις 15 Φλεβάρη στα Προπύλαια


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ