Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Είναι ανεπιθύμητοι στο λιμάνι του Πειραιά...

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και η επιτροπή Πειραιά της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» διοργανώνουν σύσκεψη την Τρίτη 11 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 24).

Η σύσκεψη πραγματοποιείται, προκείμενου να υπάρξει συντονισμός της δράσης για την πραγματοποίηση κινητοποίησης κατά τη διάρκεια της... επίσκεψης των πολεμικών πλοίων της Μόνιμης Ναυτικής Δύναμης Μεσογείου του ΝΑΤΟ κατά το διάστημα από 19 έως 24 Φλεβάρη.

Στην ανακοίνωση - πρόσκλησή τους, οι δυο επιτροπές επισημαίνουν ότι «αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η χώρα μας έχει μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο και ξέφραγο αμπέλι των αμερικανοΝΑΤΟικών δυνάμεων που ετοιμάζονται για τον πόλεμο κατά του Ιράκ». Μετά τη Σούδα, το Ηράκλειο και το Ακτιο, τονίζουν με ιδιαίτερη έμφαση, «όπου επικρατεί πολεμικός πυρετός έρχονται στον Πειραιά και στην Πάτρα».

Οταν τα πλοία του ΝΑΤΟ καταπλεύσουν στον Πειραιά, θα βρουν απέναντί τους το αντιπολεμικό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα να διαδηλώνει τα φιλειρηνικά αισθήματά του και για άλλη μια φορά θα βροντοφωνάξει: «Πως είναι ανεπιθύμητοι», οι φονιάδες στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ