Τρίτη 4 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Γύρισε... χαμογελώντας

Αυτός που είχε την πιο δύσκολη αποστολή ήταν αυτός που τελικά χαμογέλασε. Ο λόγος για τον Εθνικό που πήρε σπουδαία πρόκριση στους «4» του κυπέλλου ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ επικρατώντας της Πρίμορατς με 5-3. Τη νίκη στους «κυανόλευκους» έδωσε ο Γουλφ Γουάιγκο χάρις στο πολύτιμο γκολ που πέτυχε στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου». Προηγουμένως, η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού είχε λήξη με 4-3 υπέρ της ελληνικής ομάδας όπου έτσι «ισοφάριζε» ουσιαστικά τη νίκη των Γιουγκοσλάβων με 8-7 στο πρώτο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της παράτασης δε σημειώθηκε κάποιο γκολ και έτσι τα πάντα οδηγήθηκαν στη διαδικασία του «χρυσού γκολ» όπου η ελληνική ομάδα πήρε την πρόκριση.

Αντίθετα, τόσο ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Καπ όσο και η Βουλιαγμένη στο Κυπελλούχων δεν μπόρεσαν να γευτούν τη νίκη... Οι «ερυθρόλευκοι» στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου τους πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη στη Γαλλία από τη Νις με την οποία αναδείχτηκαν ισόπαλοι 7-7. Μάλιστα 2`` πριν το τέλος οι διαιτητές έδωσαν πέναλτι στους Πειραιώτες όμως τα πνεύματα άναψαν απότομα και έτσι ο Ιταλός παρατηρητής του αγώνα Λοτζ θεώρησε τη φάση εκπρόθεσμη και την ακύρωσε.

Τέλος, αντίο στο Κύπελλο Κυπελλούχων είπε η Βουλιαγμένη που ηττήθηκε στη Νάπολη από την Ποζίλιπο με 7-6 στην παράταση και αφού ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 6-6.

  • Σε παιχνίδια για την 17η αγωνιστική της Α1 σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Γλυφάδα-Χανιά 7-9, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 9-12, Ηρακλής-Πάτρα 6-7, Χίος-Πανιώνιος 12-6.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ