Κυριακή 2 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας σε σχέση με την Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ και οι θέσεις - προτάσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟΒ Παιδείας 5ου Διαμερίσματος - Γκράβας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 2 του Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60 - Πατήσια).

-- Η ΚΟ Αμφισσας του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Κυριακή, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα την πρόταση του Κόμματος για την Παιδεία.

-- Οι ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, στις 5 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την ελληνική προεδρία.

-- Η ΚΟΒ Παιδείας Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στην Παλλήνη, την Κυριακή 9/2, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τις εξελίξεις στην Παιδεία σε σχέση και με την Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ και την εναλλακτική πρόταση του ΚΚΕ. Ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ