Σάββατο 11 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Κίτρινος πυρετός»

«Κίτρινος πυρετός». Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το σημερινό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στο Αλεξάνδρειο μεταξύ του Αρη και της ΑΕΚ είναι ντέρμπι και μάλιστα κορυφής. Και αν τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης να είναι αυτοί που έχουν τα περισσότερο προβλήματα πριν τον αγώνα απ' ότι δείχνουν τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά. Η Ενωση είναι αυτή που ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα με μια βαλίτσα εξωαγωνιστικά πρόβλημα ενώ στον Αρη η κατάσταση δείχνει να είναι πιο ισορροπημένη. Ετσι μετά την προσφυγή του Κακιούζη αλλά και τις προβλέψεις που θέλουν και τους Μπετς, Ντικούδη να ετοιμάζονται για κάτι ανάλογο ήρθε να προστεθεί και η φυγή του Ράντι Λίβινγκστον. Ο Αμερικανός παίκτης δε θα φορέσει τελικά τα «κιτρινόμαυρα» και το γιατί μάλλον παραμένει άγνωστο. Η μια πλευρά θέλει τον παίκτη να μην πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η άλλη ότι τα 20.000 δολ. που έπρεπε να δοθούν στο CBA για την ελευθέρας ήταν πάρα πολλά. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αυτό που θέλει σήμερα είναι το «διπλό», που θα τη διατηρήσει στην κορυφή.

Στην αντίπερα όχθη στον Αρη ευελπιστούν να ζήσουν στιγμές του παρελθόντος, αφού η καλή πορεία μέχρις στιγμής αναμένεται να προσελκύσει τον κόσμο στο «Αλεξάνδρειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη των γηπεδούχων. Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν για το Βαγγέλη Αλεξανδρή και όπως δηλώνει και ο ίδιος «αν το πιστέψουμε όλα μπορούν να γίνουν».

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Αρης - ΑΕΚ (Αλεξάνδρειο 17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ολύμπια Λάρισας - Πανιώνιος (Νεάπολη 17.00), Ηράκλειο - Μακεδονικός (Λίντο 19.00 ΕΤ-1), ΠΑΟΚ - Νήαρ Ηστ (Πυλαία 17.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναθηναϊκός - Ιωνικός Ν.Φ (Σπόρτιγκ 21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ολυμπιακός - Μαρούσι (Κορυδαλλός 17.30), Περιστέρι - Ηρακλής (Περιστεριου 19.00 ΕΤ-1).

  • Ο ένας από τους δυο εκπροσώπους μας χαμογέλασε στην Ευρωλίγκα, αφού ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει αλώβητος από το Ισραήλ και επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 86-79. Αντίθετα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε τέλος στο σερί του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με 79-77 στον Κορυδαλλό.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ