Παρασκευή 3 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»
Αρνήθηκαν επαναπρόσληψη

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε χτες το πρωί, και αναμένεται να δικαστεί σήμερα, ο διευθυντής του εργοστασίου «ΑΓΕΤ Ηρακλής 3» (πρώην «Τσιμέντα Χαλκίδας») Δ. Μαλιόγλου, αφού αρνήθηκε να εκτελέσει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για την προσωρινή τουλάχιστον επαναπρόσληψη του Δ. Μαρίνου, απολυμένου διευθυντικού στελέχους της ΑΓΕΤ στη Χαλκίδα.

Ο Δ. Μαρίνος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, διεκδικώντας τη θέση του, αφού η καταγγελία της σύμβασής του έγινε δυο μέρες μετά την εγγραφή του στο σωματείο των εργαζομένων του εργοστασίου! Το Μονομελές Πρωτοδικείο εξέδωσε στις 30.12.2002 προσωρινή εντολή με την οποία υποχρεώνει τη διοίκηση της «ΑΓΕΤ Ηρακλής» «να αποδέχεται τις υπηρεσίες του αιτούντος μέχρι τη συζήτηση της αίτησης (24.2.2003), υπό τον όρο της συζητήσεώς της κατά την εν λόγω ημερομηνία». Ομως, η διοίκηση της «ΑΓΕΤ Ηρακλής» αρνήθηκε να υλοποιήσει την απόφαση, με αποτέλεσμα ο απολυμένος Δ. Μαρίνος να καταθέσει μήνυση και να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο διευθυντής του εργοστασίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το εργοστάσιο «ΑΓΕΤ Ηρακλής 3» στο Μικρό Βαθύ Αυλίδας υπολειτουργεί, αφού η απεργία διαρκείας των ιδιοκτητών οδηγών σιλοφόρων - διαμαρτύρονται για την καταγγελία της σύμβασης δυο ιδιοκτητών οδηγών από τη διοίκηση της ΑΓΕΤ - συνεχίζεται για τέταρτη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ