Τρίτη 31 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Πόρτα... εξόδου

Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ καλά κρατούν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δε δέχτηκε χτες το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ και έτσι κατέθεσε προσφυγή ώστε να μείνει ελεύθερος. Αντίθετα χρήματα στο λογαριασμό τους είδαν οι Καφές, Οκκάς και Φρούσος.

Οσον αφορά το θέμα της επικείμενης μεταγραφής του Γιαννάκη Οκκά στη Λεβερκούζεν, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του σε ραδιοφωνικό σταθμό, όμως αρκετοί είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τη συμπρωτεύουσα. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοζμίνσκι του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες και ο Μάινταν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το «Δικέφαλο», όπως και ο Ουντέζε καθώς οι συζητήσεις με τη Γουέστ Μπρομ άρχισαν ξανά με στόχο τη μετακίνηση του παίκτη.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν επίσης, πως κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο Γιώργος Μπατατούδης με ιταλικό όμιλο με σκοπό την πώληση του 51% του ΠΑΟΚ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δώσει περιθώριο στον εαυτό του για καταβολή 300.000 ευρώ στους παίκτες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ