Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιμονή

Στο 42,29% η κάλυψη του πλάνου

Με την κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου κατά 42,29% έως τις 22 Δεκέμβρη, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ εντείνουν τους ρυθμούς της δουλιάς τους προκειμένου έως το τέλος του μήνα να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το 50% των πλάνων τους. Η πορεία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ (Δεκέμβρης - Γενάρης) στις τρεις πρώτες βδομάδες του Δεκέμβρη, δείχνει την ένταση των προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων, αλλά και για το ξεπέρασμα των αδυναμιών που παρατηρήθηκαν στην έναρξη της Εξόρμησης.

Παρ' όλα αυτά χρειάζεται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, επιμονή και στοχοπροσήλωση από κάθε μέλος και φίλο του Κόμματος να συνεχιστεί η μάχη, με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, έτσι ώστε το δεύτερο μήνα της εξόρμησης οι προσπάθειες να επικεντρωθούν πια στην πλήρη κάλυψη και την υπερκάλυψη των πλάνων και να αποφέρουν τέτοια αποτελέσματα. Ιδιαίτερα αυτές τις εορταστικές μέρες απαιτείται προσοχή για να μην επιδράσει το γενικότερο κλίμα ανασταλτικά στην προσπάθεια που πρέπει σταθερά αυτή τη βδομάδα να στοχεύει στο να αφήσουμε πίσω κατά πολύ το 50% του πλάνου.

Ο στόχος αυτός είναι απολύτως εφικτός, πολύ περισσότερο που είναι αρκετές οι οργανώσεις που βρίσκονται αρκετά κοντά. Συγκεκριμένα, ως τις 22/12 στις πρώτες θέσεις της Οικονομικής Εξόρμησης βρέθηκαν οι οργανώσεις Ανατολικής Πελοποννήσου με 56,11%, Δυτικής Πελοποννήσου με 53,02%, Αττικής με 52,50%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 51,09%, Πειραιά με 43%, Αθήνας με 43%. Ακολουθούν οι Οργανώσεις Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, Κεντρικής Μακεδονίας, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας, Αιγαίου, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Δυτικής Μακεδονίας.


Η ΚΝΕ υπερκάλυψε το πλάνο της κατά 102,23%, ενώ οι ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του «902» είχαν καλύψει το 38,84% και 25% αντίστοιχα των πλάνων τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ