Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Μουσικά... μονόπρακτα

Εορταστική θα είναι απόψε, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπομπή του «902 TV» «Μονόπρακτο», που θα μεταδοθεί στις 23.00. Η Σοφία Αδαμίδου φιλοξενεί την Αιμιλία Υψηλάντη, τη Νόνη Ιωαννίδου, την Δ. Σιδηροπούλου και την Ερωφίλη. Μια γυναικοπαρέα γύρω από το γιορτινό τραπέζι θα μας κρατήσει συντροφιά. Το τραπέζι «στρώνεται» σε ένα ιδιαίτερο χώρο, σ' ένα θέατρο, στο «Αργώ» εκεί που παίζεται το τελευταίο έργο του Ντέιβιντ Μάμετ «Αμαρτίες και πταίσματα». Πρόκειται για μια καυστική κωμωδία που αναφέρεται στις σχέσεις τριών γυναικών που τις ερμηνεύουν η Αιμιλία Υψηλάντη, η Νόνη Ιωαννίδου και η Δ. Σιδηροπούλου. Η σκηνοθεσία είναι της Ασπας Τομπουλή. Οι τρεις φιλοξενούμενες πρωταγωνίστριες, μιλούν για τις «Αμαρτίες και πταίσματα».

Η Ερωφίλη, συντροφιά της αποψινής παρέας, μοιράζεται «το νοίκι διά 3», δίνοντας μουσικές αποχρώσεις. Μαζί με τους «συγκατοίκους» της Νίκο Κουρουπάκη και Δημήτρη Υφαντή στο Σπίτι Τέχνης «Λώλης», ερμηνεύουν τραγούδια των Σαββόπουλου, Μούτση, Ξυδάκη, Ανδρέου, Μικρούτσικου, Μαυρουδή και Δημητρίου.

Εορταστική θα είναι σήμερα και η εκπομπή «Συν και Πλην» με καλεσμένους τον Μανώλη Λιδάκη και την Ελένη Τσαλιγκοπούλου. Στην παρέα του «Συν και Πλην», που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Λένα Αρώνη, θα βρίσκονται, επίσης, η Αννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Ανδρέου. (ΝΕΤ, 16.00)

Οικοδέσποινες στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΤ-1 θα είναι η Ρίκα Βαγιάνη και η Πόπη Τσαπανίδου. Θα υποδεχτούν στο στούντιο τους μουσικοσυνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο και Μάριο Τόκα, ενώ οι γνωστοί τραγουδιστές Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου και Κώστας Μακεδόνας θα ερμηνεύσουν τραγούδια των δύο μουσικοσυνθετών, αλλά και δικές τους επιτυχίες. Από το στούντιο, θα παρελάσουν επίσης, πολιτικοί, μουσικοί, καλλιτέχνες, που θα δώσουν τη δική τους, προσωπική ευχή για τα Χριστούγεννα. (ΕΤ-1, 22.30)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παραμυθική «Ρακωδία»(2002-12-14 00:00:00.0)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ(2002-11-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ