Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
«Φύλλο και φτερό» με.. πρόστιμα

Εορταστικό μποναμά «εισέπραξε» χτες το ALTER, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, για την εκπομπή «Φύλλο και φτερό». Το ΕΣΡ επέβαλε χθες στο ALTER πρόστιμο 30.000 ευρώ για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που αναφέρονταν σε βιβλίο που έγραψε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, κάποιος ανιψιός του. Οι καλεσμένοι της εκπομπής επιδόθηκαν σε σκηνές απείρου κάλλους, φθάνοντας μέχρι και τα μαλλιοτραβήγματα.

Το ΕΣΡ αποφάσισε επίσης να ζητήσει από το ALTER κασέτες από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια «Παρατράγουδα» και «Αϋπνίες», καθώς και κασέτα από την εκπομπή «Το ζευγάρι της χρονιάς» που παρουσιάζει η Σία Λιαροπούλου .

Από το ΕΣΡ δεν έγινε αποδεκτή η αίτηση του STAR, που ζητούσε την ανάκληση των δύο κυρωτικών αποφάσεων του ΕΣΡ. (Το οποίο στις 3 Δεκέμβρη είχε επιβάλει στο STAR πρόστιμο 60.000 ευρώ για παραβίαση ιδιωτικής ζωής που αφορούσε γνωστή της Πεϊνό, καθώς και πρόστιμο 60.000 ευρώ για ανακριβή είδηση που μεταδόθηκε σε δελτίο ειδήσεων του σταθμού).

Σε ακρόαση είχαν κληθεί σήμερα για ενδεχόμενες παραβιάσεις εκπρόσωποι πολλών ραδιοφωνικών σταθμών, κυρίως επαρχιακών. Ορισμένοι ζήτησαν αναβολή, ενώ το ΕΣΡ τελικά επέβαλε την ποινή της σύστασης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «King FM», «Super Ξάνθη», «Ράδιο Ξυλαγάνη» και «Ράδιο Ροδόπη». Η ποινή της σύστασης επιβλήθηκε για παραβιάσεις που αφορούν τη χρήση τριών συχνοτήτων, καθώς και εκπομπή των σταθμών από άλλους νομούς.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org