Πέμπτη 2 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μια παράσταση για τους νέους του αγώνα

Από την παράσταση «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα»
Από την παράσταση «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα»
Το «Νέο Ελληνικό Θέατρο» και ο Γιώργος Αρμένης δίνουν σήμερα μια ξεχωριστή παράσταση, που την προσφέρουν στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Σήμερα, στις 8:30 μ.μ., η ΚΝΕ διοργανώνει στο «Νέο Ελληνικό Θέατρο» (Σπ. Τρικούπη και Κουντουριώτη) μια εκδήλωση για τους νέους σπουδαστές ιδιωτικών σχολών, όπου θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της Οργάνωσης Νίκος Σοφιανός και θα ακολουθήσει η παράσταση του θεάτρου με το έργο του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο, «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα».

Ο Γιώργος Αρμένης και το «Νέο Ελληνικό Θέατρο» αφιερώνουν τη σημερινή παράσταση στους νέους που ονειρεύονται, που οραματίζονται, που αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο. Στους νεολαίους που βρέθηκαν μπροστά στις ΝΑΤΟικές φάλαγγες υπερασπιστές της Ειρήνης, που δε βολεύονται στην αμάθεια και την ανεργία, που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές. «Την κίνηση του ξεχωριστού θεατράνθρωπου Γιώργου Αρμένη ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι καλλιτέχνες οι οποίοι δεν μπορούν παρά να στέκουν αλληλέγγυοι στους αγώνες και τα όνειρα των νέων και του λαού μας», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σε Δελτίο Τύπου σχετικά με την παράσταση.

Το έργο «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα» του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη, μετάφραση Νίκου Αναστασόπουλου, σκηνικά - κοστούμια Δαμιανού Ζαρίφη, σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου και επιμέλεια κίνησης Βάλιας Παπαχρήστου. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιώργος Αρμένης, Νίκος Μπουσδούκος, Μελίνα Βαμβακά, Κώστας Μπάρας, Τζένη Σκαρλάτου, Χρήστος Τσίρτσης, Βασίλης Χαλακατεβάκης κ.ά.

Επειδή οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, η είσοδος θα γίνει αποκλειστικά με προσκλήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ