Πέμπτη 2 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινή συνέντευξη με τη Κομμουνιστική Ανανέωση

- ΝΙΕΡΗ («ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ») Διαβάστηκε ένα κείμενο υποστήριξης του ψηφοδελτίου του Κομμουνιστικού Κόμματος από την Κομμουνιστική Ανανέωση. Θα υπάρξει κάτι περισσότερο πάνω σ' αυτό; Θα υπάρξει συνέχεια, ή θα μείνουμε στη δήλωση αυτή που διαβάστηκε εδώ;

Α.ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Θα υπάρχει Συνέντευξη Τύπου. Είπαμε ότι θα κουράσουμε λίγο τους δημοσιογράφους. Εμείς γενικά δεν κουράζουμε, δίνουμε συνεντεύξεις με το σταγονόμετρο εκτός εκλογικής περιόδου, το ξέρετε αυτό και πολύ αραιά καλούμε δημοσιογράφους για δηλώσεις. Για ψύλλου πήδημα δεν κάνουμε δηλώσεις.

Αλλά γι' αυτό το ζήτημα και για άλλα θέματα συναφή, βεβαίως θα υπάρξει συνέντευξη, αν δεν κάνω λάθος, θα είναι την Παρασκευή. Είχαμε το πρόβλημα, υπάρχει και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση την Παρασκευή και βρήκαμε μια ώρα που να συμβαδίζει.

Γιατί έχουμε προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση με θέμα που έχει θέσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για την τρομοκρατία της κυβέρνησης. Πρέπει υποχρεωτικά να μιλήσω εγώ, επομένως, κάπου σε κάποιο σημείο μετά την ομιλία μου, στην πορεία της συζήτησης θα δώσουμε και αυτή τη συνέντευξη.

Μ.ΜΑΪΛΗΣ: Την Παρασκευή, στις 2 μ. στην αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου θα δοθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ