Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΛΑΒΙΑ - ΠΑΟΚ 4-0
«Πάγωσε» στην Πράγα

Μακριά από τον καλό του εαυτό και από την πρόκριση έμεινε χτες το βράδυ ο ΠΑΟΚ, που γνώρισε την ήττα με 4-0 από τη Σλάβια, στην παγωμένη Πράγα, στα πλαίσια της γ' φάσης του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Σε ένα γήπεδο που η θερμοκρασία έφτανε τους μείον 10 βαθμούς, ο «Δικέφαλος» άφησε τα όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση, που είχε δημιουργήσει με τη νίκη (1-0) στην Τούμπα πριν από 14 βράδια.

Οι Τσέχοι φάνηκαν πιο έτοιμοι για να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης της διοργάνωσης από τους παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη που παρουσιάστηκαν νωθροί και αγχωμένοι μπροστά στην ιστορική πρόκριση. Αν και στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 ύστερα από το λάθος του Νάστου και την... εκτελεστική ικανότητα του Σκάτσελ (13'). Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τους γηπεδούχους να είναι στην επίθεση και τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να ισοφαρίσουν με ψηλές και άστοχες μπαλιές. Αντ' αυτού, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Βάχουσεκ (49') διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ η... χρυσή αλλαγή του Μπέρανεκ, ο Κούκα, ήταν αυτός που με δύο τέρματα (88' και 90+) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΣΛΑΒΙΑ: Τσέρνι, Λ. Ντόσεκ, Τ. Ντόσεκ (82' Αντάουτο), Πέτρους, Πίτακ (88' Κούχαρ), Γκέντεον, Ντοστάλεκ, Σκάτσελ, Χρντλίσκα, Βάχουσεκ (75' Κούκα), Μέλερ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Νάστος, Κούτσης, Χασιώτης (63' Αμπονσά), Μάρκος, Κουτσόπουλος, Κουκιέλκα, Γεωργιάδης, Οκκάς, Φρούσος (55' Γιασεμής), Καφφές (81' Σαλπιγγίδης).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ