Τρίτη 10 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρώματα γυναικών

Εργο της Αμαλίας Αλειφέρη
Εργο της Αμαλίας Αλειφέρη
Με έκθεση έργων της ζωγράφου Αμαλίας Αλειφέρη, εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες ένας νέος χώρος τέχνης και γεύσης. Πρόκειται για το «Μυστικό» που βρίσκεται στον Υμηττό στην οδό Σμύρνης, Θράκης και Αμισσού. Στην έκθεση εκτίθενται 30 έργα, δουλεμένα με την τεχνική του μπατίκ, δημιουργίες των τελευταίων έξι χρόνων. Γυναικείες φιγούρες που αναδύονται πίσω από ρομαντικές διαφάνειες, βότσαλα μέσα και έξω από το νερό που αναδεικνύουν την καθαρότητα των αγνών σχημάτων τους, εντυπωσιακές λεπτομέρειες από τους κορμούς στο Απολιθωμένο Δάσος της Μυτιλήνης συνθέτουν τα τρία μέρη της παρουσίασης.

Τελευταίες μέρες (θα διαρκέσει έως τις 13/12) της έκθεσης έργων των: Καρολίνας Πανοπούλου και Σοφίας Παπαδημητροπούλου στη «ΘΥΡΑτέχνης» (Σαρρή 14). Στην έκθεση αυτή ο ρεαλισμός συναντά το σουρεαλισμό, δύο διαφορετικές οπτικές μέσα από το ίδιο καλλιτεχνικό μέσο. Στα έργα της Κ. Πανοπούλου το χρώμα κυλάει, παίρνει σχήματα, δημιουργεί μύθους, αντανακλά συναισθήματα, αναζητά την αλήθεια. Η δουλιά της Σ. Παπαδημητροπούλου αποτυπώνει ρεαλιστικές εικόνες με τεχνοτροπία συμβολικών διαστάσεων. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ.

Εγκαινιάζεται στις 18 του Δεκέμβρη (7μμ) στο 5ο Γυμνάσιο (Καραϊσκάκη και Αρκαδίου), έκθεση ζωγραφικής της Ευτυχίας Λάβδα. Διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής και θα διαρκέσει έως τις 31 του Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ