Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Η Αχτίδα Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει αύριο, Δευτέρα 9/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ, Κοτοπούλη και Βερανζέρου, με αφορμή τα 84 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και το ρόλο που καλείται να παίξει η εργατική τάξη στη συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης για τη λαϊκή εξουσία. Ομιλητής θα είναι ο Μ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ καλεί αύριο, Δευτέρα, 9/12, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης (Δεληγιάννη και Κλεισθένους) σε συζήτηση για τις εκτιμήσεις σχετικά με τη μάχη των τοπικών εκλογών και τα καθήκοντα και τους στόχους των κομμουνιστών για την παραπέρα ανάπτυξη του κινήματος και του Κόμματος στην περιοχή.

- Η ΚΟΒ Ζεφυρίου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ για τις τοπικές εκλογές, αύριο, Δευτέρα, 9/12, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ. Ομιλητής θα είναι ο Β. Ξένος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει, την Τετάρτη, 11/12, στις 7 μ.μ., στην ΚΟΑ, με θέμα οργανωτικά ζητήματα και τις πολιτικές εξελίξεις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ