Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 84 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΝΕ Καβάλας του Κόμματος διοργανώνει εκδήλωση -συνεστίαση, σήμερα, Παρασκευή 6 του Δεκέμβρη, στο κέντρο «ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ». Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι 9 μ.μ. και η τιμή κατ' άτομο 13 ευρώ. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2510-221936.

-- Συνεστίαση προς τιμήν των 84 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργάνωνε η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο 7 του Δεκέμβρη, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, στις 8.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορό με το μουσικό συγκρότημα «Μινόρε» και έκθεση φωτογραφίας με στιγμές από την ιστορία του Κόμματος. Επίσης, το Κόμμα θα προσφέρει στο γλέντι κρασί δωρεάν.

-- Η ΝΕ Πιερίας διοργανώνει συνεστίαση στο Κέντρο «Αίγλη» 1ο χλμ. προς Γανόχωρα το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στις 8.30μμ. Ομιλητής θα είναι ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης.

-- Πολιτική συγκέντρωση οργανώνει η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, την Κυριακή 8/12/2002, στις 6.30 μ.μ., στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ και βουλευτής του ΚΚΕ. Η ομιλία έχει θέμα «Συμπεράσματα από την εκλογική μάχη για την ΤΑ. Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- H NE Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις», που θα γίνει την Κυριακή 8 του Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού. Θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Μπάτσικας.

-- Την Κυριακή 8 του Δεκέμβρη και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας συγκέντρωση -συζήτηση φίλων του ΚΚΕ, στην οποία θα γίνει παρουσίαση - ανάλυση όλων των επίκαιρων πολιτικών γεγονότων.

-- Η Αχτίδα Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 9/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ, Κοτοπούλη και Βερανζέρου, με αφορμή τα 84 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και το ρόλο που καλείται να παίξει η εργατική τάξη στη συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης για τη λαϊκή εξουσία. Ομιλητής θα είναι ο Μ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org